Aanpak

W-box is de geschikte locatie voor zowel particuliere feestjes als bedrijfsevents: verjaardag, familiefeest, communie, babyborrel, verloving / huwelijksfeest, receptie, vergadering, opleiding/vorming, seminarie, bedrijfsfeest, productshow, conferenties, …

 

  • W-box gaat voor een persoonlijke aanpak, werkt op maat, schikt de zaal naar uw wensen, m.a.w. sleutel op deur, handig toch!

 

  • W-box is uitgerust met luxueuze banketstoelen en tafels. Een vaste professionele audiovisuele uitrusting is ter beschikking: projectiescherm (4 x 2.5m), beamer, spreekgestoelte, muziek- en omroepinstallatie. De ruimte is volledig aangekleed met zwarte molton doeken en uitgerust met een mooi ogende bar.

 

  • W-box kiest onder de noemer ‘voor elk wat wils’ de catering uit voor uw event. Dit kan gaan van een kleine hap, uitgebreid diner, koude schotel, pastagerecht, broodje, kaasbuffet, frietje, …

 

  • W-box bevindt zich voor Waregem expo en is via afrit 5 op slechts 2 km van de E17 verwijderd. De toegang naar Waregem is volledig filevrij. Ook met het openbaar vervoer komen u en uw bezoekers makkelijk naar W-box. De bushalte ligt tussen het centrum en Waregem expo. Het station bevindt zich slechts op 1km. Op de site is er een gratis parking van 420 plaatsen.

 

Contacteer ons
U hebt een vraag? We helpen je graag Contacteer ons